Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 135 kJ / 988 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,08 g |
| Tuky | 27,72 g |
| Vláknina | 22,16 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 236 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 134,85 g |
Postup přípravy
Podávame horúce ako prílohu.
Zveřejněno 28. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory se šafránem a hořčicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mrQn
Moje poznámka
Brambory se šafránem a hořčicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mrQn
Nejnovější recepty
Vanilkové pralinky
Přidáno před 3 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 6 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 7 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 12 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno 17. 12. 2025 13:26:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 11 minutami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 24 minutami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 27 minutami
Plněný Hermelín s pivní omáčkou a bramborem
Sahula před 32 minutami
Babiččina čočková polévka
pesmax před 1 hodinou
Bramboráky
jahodp před 1 hodinou
Zapečené vepřové plátky
jahodp před 1 hodinou
Kilimandžáro
jahodp před 1 hodinou
BeBe střecha
jahodp před 1 hodinou
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
jahodp před 1 hodinou
Suroviny:
brambory,
cibule,
česnek,
šafránové blizny,
voda,
ocet vinný bílý,
olej,
hořčice,
víno bílé,
pepř,
sůl,
šalvěj
Komentáře (3)