Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 790 kJ / 906 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,51 g |
Tuky | 11,96 g |
Vláknina | 32,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 273 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 173,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovice z pánve na medu a černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O02p
Moje poznámka
Krkovice z pánve na medu a černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O02p
Nejnovější recepty
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 2 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 16 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová pomazánka s pažitkou
Sarka771 před 42 minutami
Valašské frgály
bodie před 11 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 12 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 13 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 14 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 14 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 15 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 15 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 15 hodinami
Tématické fráze:
krkovička na medu a cerném pivu,
krkovice na medu a pivu,
krkovice na medu,
vepřová krkovice na medu,
krkovice na pivě a medu,
krkovička na medu a černém pivě,
krkovička na medu a pivu,
krkovice na černém pivě,
krkovice na pivu a medu,
krkovice na černém pivu,
krkovička na černém pivu,
panev z krkovice,
recept krkovička na pánvi,
krkovice na pivu a medu,
krkovice na pivu a medu,
krkovice na černém,
krkovice na pánev,
vepřová krkovice na černém pivu,
krkovička na medu a pivu recept,
krkovice na medu a zázvoru
Suroviny:
krkovice vepřová,
med tekutý,
pivo černé,
šťáva zázvorová,
omáčka chilli sladká,
olej,
česnek,
pepř čtyř barev,
brambory,
olej,
sůl,
alobal
Komentáře (35)
Ale jak radil casino,zkuste příště po osmažení udělat ten zkušební řez
Všem moc děkuji za zastoupení a rady pro paní Marii
Rada s křížkem po funuse, že
Možná jste měla maso tenší než je v rcp uvedeno ( možná jste ho víc naklepala)
Já dělávám tak, že s tep. úpravou končím krátce poté, když po zkušebním řezu z masa neteče růžová "voda"