Kuře na černém pivě

Denisa Kuchařka:

Drůbeží maso 3 názory

43

Suroviny

1 kuře
sůl
pepř
sladká paprika čerstvá
2 cibule
1 mrkev
2 rajčátka
40 g másla
1 bobkový list
tymián
75 ml drubežího vývaru
75 ml piva
60 g sekaných drůbežích játer
2 lžíce zakysané smetany
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Kuře rozdělíme na čtvrtky osolíme opepříme a posypeme paprikou.

  2. Cibuli mrkev rajčátka nakrájíme nadrobno.

  3. Máslo rozpustíme a čtvrtky opečeme pak přidáme zeleninu přidáme tymian bobkový list vývar pivo a necháme 25 minut dusit. Nakonec přidáme játra a dodusíme do měkka.

Poznámka

jako příloha jsou nejlepší smažené brambory

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 189 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kuře na černém pivě

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: kuře na černém pivu kuře na černém pivě kuře na pivě kure na pivu kuře na pivě recept recept kuře na černém pivu recept kuře na černém pivě kure s cibuli s mrkvi na pive recept kuře na pivu nejlepší kuře na pivu kuře na černém pivu s jablky kuře černé pivo na černém pivě drůbež na černém pivu nejlepší recept kuře na pivu kuře s jablky na černém pivu kurze na ceřnm pívje kuře na černém pivě se zeleninou nejlepší recept kuře na pivě játra na pivě

Zapomněl/a jsem heslo