Kuře na černém pivě

Denisa Kuchařka:

Drůbeží maso 3 názory

43

Suroviny

1 kuře
sůl
pepř
sladká paprika čerstvá
2 cibule
1 mrkev
2 rajčátka
40 g másla
1 bobkový list
tymián
75 ml drubežího vývaru
75 ml piva
60 g sekaných drůbežích játer
2 lžíce zakysané smetany
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Kuře rozdělíme na čtvrtky osolíme opepříme a posypeme paprikou.

  2. Cibuli mrkev rajčátka nakrájíme nadrobno.

  3. Máslo rozpustíme a čtvrtky opečeme pak přidáme zeleninu přidáme tymian bobkový list vývar pivo a necháme 25 minut dusit. Nakonec přidáme játra a dodusíme do měkka.

Poznámka

jako příloha jsou nejlepší smažené brambory

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kuře na černém pivě

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo