Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 790 kJ / 906 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,51 g |
Tuky | 11,96 g |
Vláknina | 32,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 273 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 173,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovice z pánve na medu a černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O02p
Moje poznámka
Krkovice z pánve na medu a černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O02p
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 10 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 11 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 20 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 5 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 7 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 7 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 9 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 9 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 9 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 10 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 10 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 10 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 10 hodinami
Tématické fráze:
krkovička na medu a cerném pivu,
krkovice na medu a pivu,
krkovice na medu,
vepřová krkovice na medu,
krkovice na pivě a medu,
krkovička na medu a černém pivě,
krkovička na medu a pivu,
krkovice na černém pivě,
krkovice na pivu a medu,
krkovice na černém pivu,
krkovička na černém pivu,
panev z krkovice,
recept krkovička na pánvi,
krkovice na pivu a medu,
krkovice na pivu a medu,
krkovice na černém,
krkovice na pánev,
vepřová krkovice na černém pivu,
krkovička na medu a pivu recept,
krkovice na medu a zázvoru
Suroviny:
krkovice vepřová,
med tekutý,
pivo černé,
šťáva zázvorová,
omáčka chilli sladká,
olej,
česnek,
pepř čtyř barev,
brambory,
olej,
sůl,
alobal
Komentáře (35)
Ale jak radil casino,zkuste příště po osmažení udělat ten zkušební řez
Všem moc děkuji za zastoupení a rady pro paní Marii
Rada s křížkem po funuse, že
Možná jste měla maso tenší než je v rcp uvedeno ( možná jste ho víc naklepala)
Já dělávám tak, že s tep. úpravou končím krátce poté, když po zkušebním řezu z masa neteče růžová "voda"