Báječný Margot dort / řez
Inspirací na dokonalé moučníky a dorty není nikdy dost. V tomto receptu vám přinášíme dokonalý korpus, který je proložený smetanovo-tvarohovým krémem s oblíbenou kokosovou tyčinkou. Dozdobit pak můžete třeba strouhanou čokoládou.
Suroviny pro 1 kus
dortová forma o průměru 22 cm nebo menší pekáček
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 859 kJ / 3 551 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,04 g |
Tuky | 241,28 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 1,36 g |
Sodík | 672 mg |
Sůl | 1,69 g |
Sacharidy | 233,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 2. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Báječný Margot dort / řez
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LxXw
Moje poznámka
Báječný Margot dort / řez
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LxXw
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 8 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 13 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 13 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 13 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 23 minutami
Banánová bábovka
Weer8 před 54 minutami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 1 hodinou
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 1 hodinou
Rajčatový salát s majonézou
Darwin před 2 hodinami
Tatarák z buřtů
Slavista62 před 5 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
Frana74 před 5 hodinami
Královská cukeťačka
trdlo před 6 hodinami
Polévka z růžičkové kapusty s klobáskou
oligarda před 6 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
LiborC před 6 hodinami
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
olej,
voda,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
smetana ke šlehání,
tvaroh měkký,
cukr vanilkový,
cukr moučkový,
tyčinka čokoládová,
čokoláda margot,
korpus,
máslo,
mouka hrubá
Komentáře (7)