Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 563 kJ / 374 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,17 g |
Tuky | 2,77 g |
Vláknina | 9,33 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 390 mg |
Sůl | 0,87 g |
Sacharidy | 9,33 g |
Postup přípravy
Papriku i šalotky očistíme a nakrájíme.
Rybu a zeleninu střídavě napícháme na špejli. Krok 2: Pekáček vyložíme pečicím papírem, vložíme špízy, přidáme rajčata, zbylé šalotky, větvičky tymiánu a vše zakápneme olivovým olejem Krok 3: Vložíme do trouby vyhřáté na cca 180 °C a krátce pečeme. Ryba nesmí být vysušená, trvá to přibližně 10 minut. Krok 4: Rajčata se šalotkou vyndáme z pekáčku, dáme do misky, promícháme s rukolou a dochutíme solí, pepřem a balsamicem. Krok 5: Salát rozdělíme na talíře a položíme na něj rybí špízy.
Zveřejněno 28. 11. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tuňákové špízy se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yY7z
Moje poznámka
Tuňákové špízy se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yY7z
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 13 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 19 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 20 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 23 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno 2. 9. 2025 05:00:02
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hustá žampiónová omáčka s kuřecími nudličkami
daniela1262 před 57 minutami
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 11 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 11 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 11 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 11 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 11 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 11 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 11 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 12 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 12 hodinami
Suroviny:
tuňák,
paprika,
cibule šalotka,
rajče cherry,
rukola,
sůl,
pepř citronový,
šťáva citronová,
tymián čerstvý,
olej olivový,
ocet balsamiko
Komentáře (4)