Špíz s játry a zeleninou

hosta Kuchařka: hosta

Pokrmy z vnitřností 6 názorů

Suroviny

200 g kuřecích jater
červená řepa
cuketa
cibule
slanina
červená paprika
stroužky česneku
olej
sůl
sušený česnek
1/2 lžičky chilli pasty
lžička sojové omáčky
špejle
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Játra propláchneme, osušíme a překrájíme na přiměřené kousky. Zeleninu očistíme, pokrájíme, lehce posolíme. Na špejle postupně napichujeme podle vlastního uvážení, pokud možno střídavě. Konec špejle uzavřeme stroužkem česneku.

  2. V misce smícháme olej, koření a lžící jednotlivé špízy trošku polijeme. Pečeme na plechu s papírem, jednou v průběhu pečení opatrně obrátíme. Podáváme s jakýmkoliv dipem, můžeme i s brambory.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílel již 1 kuchař

Ohodnoťte recept: Špíz s játry a zeleninou

Tématické fráze: spiz s jatry kuřecí na houbách s křenem ajátry špíz s vepřovými játry špízi s játry jatra ze zeleninou recept na raznici z lane ledvinky s játtry ledvinky spiz játry se zeleninou špíz z jater kuřecí nudličky s vepřovými játry

Zapomněl/a jsem heslo