Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špíz s játry a zeleninou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 6. 2015 10:53

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie1 020 kJ / 244 kcal
Bílkoviny33,60 g
Tuky10,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 994 mg
Sodík 175 mg
Sůl0,44 g
Sacharidy4,86 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

hosta

19. 10. 2016 23:04

Karol: myslím, že je lépe péci pomaleji, stačí tak na 170 st., tu červenou řepu (pokud nepoužiješ předvařenou) na tenčí plátky. Pokud si vzpomínám, tak během půlhodiny by mělo být OK. Je lepší péci bez horkovzduchu;-)

Karol

19. 10. 2016 20:53

Na kolik stupnu a jak dlouho pect prosim?:-K

ivulinka

8. 6. 2015 19:32

Pěkný recept:yes:

hosta

8. 6. 2015 13:25

tejaja:jj, zůstala trošku pevnější, na skus - moc dobré

tejaja

8. 6. 2015 12:41

Tá cvikla mi tam lahodí. :yes:;-)

mika59

8. 6. 2015 12:18

:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: spiz s jatry játrové špízy špízy s vepřovými s játry špízy játra recept játra špíz kuřecí na houbách s křenem ajátry spizy z játra recept špíz z vepřovým jatry spizy s veprovymi jatry špíz s vepřovými játry špízi s játry jatra ze zeleninou recept na raznici z lane ledvinky s játtry ledvinky spiz játry se zeleninou špíz z jater kuřecí nudličky s vepřovými játry

Suroviny: játra kuřecí, řepa červená, cuketa, cibule, slanina, paprika čerstvá červená, česnek, olej, sůl, česnek sušený, pasta chilli, omáčka sojová, špejle

TopRecepty.cz

Špíz s játry a zeleninou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wlnm