Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bůčkový špíz na zelenině

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 3. 2009 21:54

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie7 747 kJ / 1 851 kcal
Bílkoviny104,48 g
Tuky140,57 g
Vláknina9,62 g
Cholesterol 394 mg
Sodík 3,01 g
Sůl6,80 g
Sacharidy37,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Klobásu nedávám originál maďarskou, přijde mi tužší a sušší, tudíž nepustí tolik šťávy. Maso opravdu ze začátku nepodléváme a pakliže musíme, tak jen opravdu mírně horkou vodou, aby se nepřipálila zelenina.

Špízy během pečení párkrát obrátím a před pečením do červena podliji asi 1-2 dcl horké vody (mám zkušenost, že to chvilku trvá a zelenina má pak tendence se přichytávat). Kdo nemá rád ostré, může klobásy nahradit párky. Jídlo je syté a tak jsme každý s manželem snědli po 2 kouskách, syn 1kus a pak jsme šli spokojeně odfukovat s plným bříškem, každý na své oblíbené místo.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Marie Svarcova

28. 5. 2020 08:01

:yes::yes::yes: vypadá to skvěle a určitě tak chutná - super :-) :-K

andrejkaa

12. 12. 2010 20:34

krasa a zase krasa, ham.:yes:

meduza1998

13. 7. 2010 21:50

Mňamky mňam. Bylo to dobrý ale něco mi k tomu chybělo.:-K:yes::yes:

Věrka.

9. 2. 2010 15:15

To bych si teda docela dala, mňam.

mirca75

27. 1. 2010 11:05

Maris:-)děkuju;-),ale kdyby někdo uvařil a přidal další fotečku,to by bylo:-8;-).

maris

23. 1. 2010 15:20

mirco, už jsem dala / díky náhodným receptům/ další bodík:yes:, krásný recept i fotky:-)

mirca75

14. 9. 2009 13:50

Jendo:-) zkus a věř že nebudeš litovat:-p;-).

Jenda1

13. 9. 2009 19:45

Mirčo, ještě že jsem Lenčiny masové závitky vložil a dostal se k tomuto skvělému receptu. Určitě vyzkouším a posílám třetí bodík. :-!:-)):yes::yes::yes:

mirca75

22. 3. 2009 09:37

Martí:-)a co to zkusit z krkovice;-) ta už je libovější-malinko;-):-D:-D

Vaclav Fronek

22. 3. 2009 09:34

A zase moje dietní parketa. Do prčic. Co s vámi mám dělat, když dnes máme jalové kuře. +bodík :-p

Marta

22. 3. 2009 09:24

já tedy bůček nekupuju, ale určitě je výborný :yes: a dobře to vypadá :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bůček na zelenině bůčkový salám špízy bůček bůček na špízu špíz bůček buckovy spalicek pečení spiz buček na špízy krkovice na zelenině bučkové mnamky recept na uzený bůčkový závin jako salám bůček na zelenině recept buček špíz bůčkový zavin klobasa libove platky bucku babica bůček na zelenině bůčkové špízy-babica recepty na bůček na špízu spiz z krkovice od babice bůček na špíz

Suroviny: bůček, pepř mletý, zelenina kořenová, klobása pikantní, protlak rajský, cibule, olej, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, sůl

TopRecepty.cz

Bůčkový špíz na zelenině

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VmOo