Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 093 kJ / 1 934 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,00 g |
Tuky | 20,55 g |
Vláknina | 15,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,01 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 370,42 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vypracujeme hladké těsto a necháme vykynout (pomohla mi pekárna).
Krok 2: Vykynuté těsto rozdělíme na kousky po asi 80 g a každý zakulatíme na bochánek.
Krok 3: Po opětovném vykynutí postupně rozvalujeme na tenčí kruh, naplníme, přehneme na kapsu, okraj stiskneme vidličkou, necháme ještě chvíli kynout a smažíme ve vyšší vrstvě oleje z obou stran.
Krok 4: Smažíme zvolna, aby se těsto dobře propeklo.
Zveřejněno 1. 3. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Panzerotti
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0WqX
Moje poznámka
Panzerotti
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0WqX
Nejnovější recepty
Vepřové nudličky s okurkou
Přidáno před 1 hodinou
Nanuky broskvové
Přidáno před 1 hodinou
Langoše jako ze stánku
Přidáno před 2 hodinami
Broskvová marmeláda II
Přidáno před 2 hodinami
Dýně hokaido s kuřecím masem a špenátem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 3 hodinami
Ostružinový cheesecake
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové karbanátky
pesmax před 6 minutami
Stryky z Orlové
sonka.306 před 8 minutami
Kynuté ovocné knedlíky
Veronika1990 před 33 minutami
Borůvkové knedlíky
zackovam před 57 minutami
"Anglická" kořeněná marmeláda ze špendlíků
Jakubaru před 57 minutami
Vepřová játra ve smetanové omáčce s lesními houbami
Sahula před 1 hodinou
Švestkovo-borůvková buchtička
zackovam před 1 hodinou
Škvarkové placky ze staré kuchařky
Jaromila před 1 hodinou
Meruňkový kompot
babca.mz před 2 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
droždí,
voda,
olej olivový,
cukr,
sůl,
olej,
omáčka rajčatová,
sýr mozzarella,
koření oregáno,
rajče sterilované,
šunka sušená,
bazalka čerstvá,
sýr mozzarella,
Komentáře (13)