Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 639 kJ / 392 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,44 g |
Tuky | 17,12 g |
Vláknina | 5,50 g |
Cholesterol | 288 mg |
Sodík | 125 mg |
Sůl | 0,24 g |
Sacharidy | 42,21 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborová polévka s nakládanými okurkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wkGz
Moje poznámka
Bramborová polévka s nakládanými okurkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wkGz
Nejnovější recepty
Cuketová pomazánka
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 5 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno před 20 hodinami
Belgické vafle
Přidáno 21. 8. 2025 12:30:38
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno 21. 8. 2025 08:27:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tradiční špagety Carbonara
Styliane před 36 minutami
Plněné papriky
Rebeca před 37 minutami
Kuřecí nudličky na mrkvi s pórkem
wimra před 1 hodinou
Ptáčky plněné nivou s houbovou omáčkou
Aleister před 1 hodinou
Koprová omáčka
Elis_131 před 2 hodinami
Tvarohová bábovka (vláčná)
Mafia před 2 hodinami
Kuřecí na liškách a tymiánu
Piedra před 3 hodinami
Strouhaný koláč
Sarka531 před 3 hodinami
Špagety à la carbonara
Hannah64 před 3 hodinami
Cuketové brownies
verisek08 před 5 hodinami
Tématické fráze:
rassolnik,
bramborová polévka,
polévka rassolnik,
rossolnik,
polevka z sterilizovanych okurek,
bramborová kaše s okurkou,
houbová omáčka s nakládanými houbami,
dia polévka recept,
rassolnik polévka recept,
polevka z nakladanych okurek,
houbová soljanka,
rossolnik recept,
polévka s nakládanými houbami,
recepty soljanka, rossolnik,
polevka rossolnik,
polévka na zácpu,
bramborová polévka s okurkem,
bramborová polévka s okurkou,
kulajda s nakládanými houbami,
polévka ze sterilovaných okurek
Suroviny:
brambory,
okurky sterilované,
mléko,
máslo,
vejce,
kmín celý,
vývar,
smetana zakysaná,
petrželka zelená
Komentáře (20)
(máte pravdu),houbové,ze svíčkové,ledvinek atd. Je to otázka
oblastí. Ale většinou jsou výborné.
Děkuji za bodíky a zkuste!!
On to v podstatě není můj nápad, vystřihla jsem si to z jakéhosi časopisu, ale tam se nezahušťovalo pomocí brambor, ale záklechtkou (mouka, voda). S bramborovým pyré mi to přišlo takové elegantnější a nemusí se tak dlouho vařit, takže brambory jsou akorát tak, jak je člověk chce.
Také mě napadlo, že člověk kolikrát neví, co se zbylou bramborovou kaší, ohřívaná není už tak dobrá. Tahle polévka by mohla být chutným řešením...