Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 258 kJ / 1 257 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,43 g |
Tuky | 45,52 g |
Vláknina | 30,70 g |
Cholesterol | 720 mg |
Sodík | 1,85 g |
Sůl | 4,23 g |
Sacharidy | 146,15 g |
Postup přípravy
Rukama utvoříme válečky a opečeme je na oleji. Hotové válečky vyjmeme, do tuku dáme nadrobno nakrájenou cibuli a osmahneme dozlatova. Krok 2: Přidáme konzervy rajčat, protlak, koření, mletou papriku a přilijeme trochu vody. Dále přidáme nakrájené papriky a povaříme. Přidáme nakrájené okurky, hrášek, sůl a pepř. Dochutíme cukrem a smetanou.
Podáváme s rýží.
Zveřejněno 24. 5. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dalmatské čufty s rýží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9J1x
Moje poznámka
Dalmatské čufty s rýží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9J1x
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 4 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 8 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 12 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 2 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 2 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 6 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 7 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 8 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 8 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 9 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 9 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 10 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Suroviny:
pepř,
majoránka,
vejce,
rohlík,
mléko,
olej,
cibule,
protlak rajčatový,
paprika sušená sladká,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
rajče,
paprika,
hrášek sterilovaný,
okurky sterilované,
smetana kysaná,
cukr,
pepř
Komentáře (2)