Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 339 kJ / 559 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 82,76 g |
| Tuky | 13,78 g |
| Vláknina | 8,04 g |
| Cholesterol | 1,10 g |
| Sodík | 566 mg |
| Sůl | 1,39 g |
| Sacharidy | 24,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 6. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní kuřecí směs s játry a paprikami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J4PD
Moje poznámka
Pikantní kuřecí směs s játry a paprikami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J4PD
Nejnovější recepty
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 2 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno před 17 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 20 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 21 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
JanSmola před 5 minutami
Pusinky z bílků s vlašskými ořechy
katkachromcova2 před 57 minutami
Vynikající pomazánka ze sušených rajčat
KrisZaezemi před 1 hodinou
Vánočka III
Marcela.Ma. před 3 hodinami
Kapří hranolky
loing před 12 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 12 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 12 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 12 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 13 hodinami
Suroviny:
maso kuřecí,
játra kuřecí,
cibule,
česnek,
chilli paprika čerstvá,
protlak rajčatový,
cukr,
pasta harissa,
vývar kuřecí,
škrob,
pepř mletý,
sůl,
olej rostlinný
Komentáře (16)
Moc dobrá směska. Uvařila jsem půlku pikantní a druhou bez harrisy. Všichni chválili
No když to chceš vidět si otevři jejich web...ja nesnáším baby v krámech
Játra nespařuji, ale našel jsem hafo rcp, kde se játra spařují a skoro stejné množství otázek, proč že se to vlastně dělá?
Stran délky tepelné úpravy je rozhodující vystihnout ten správný okamžik, kdy už z masa po vpichu nevytéká krev ani růžová šťáva; pak jsou játra jako máslo
Na rozdíl od vepřových jater (hovězí jsem nedělal celá desetiletí) nejsou drůbeží játra na zpracování tak choulostivá
OT
Óóó přírodo! Mít doma nějaké játro, tak ho hnedle hodím na pánvičku s kouskem sádla a sním ho jen tak (sůl, pepř a možná kapka vorčestru
Inak, máš to krásne, ako vždy.