Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 389 kJ / 332 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,33 g |
| Tuky | 12,57 g |
| Vláknina | 8,80 g |
| Cholesterol | 36 mg |
| Sodík | 58 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 42,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Srdce vložíme do vody, přidáme sůl, bobkový list, nové koření, kuličky pepře a uvaříme do měkka.
Krok 2: V kastrolu rozškvaříme nakrájený špek, přidáme nakrájenou cibuli a zpěníme. Přidáme nakrájené srdce a orestujeme, přidáme kari a uzenou papriku, nakrájenou kapii a zalijeme vývarem ze srdce.
Krok 3: Pak zalijeme smetanou, ve které dobře rozmícháme mouku, provaříme a přidáme kousek másla.
Zveřejněno 6. 7. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové srdce na kari
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kGO5
Moje poznámka
Vepřové srdce na kari
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kGO5
Nejnovější recepty
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 1 hodinou
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 1 hodinou
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 2 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 2 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Kuře s ořechovou náplní
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 1 hodinou
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 1 hodinou
Bramborová polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Pizza z rohlíků
zonoro před 2 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 2 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 2 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 3 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 3 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Kajkajak před 3 hodinami
Koka sušenky
habis před 4 hodinami
Suroviny:
srdce vepřové,
sůl,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř celý,
smetana,
mouka hladká,
kapie,
koření kari,
paprika sušená uzená,
cibule,
špek,
máslo
Komentáře (2)