Karbanátky z vepřových jater
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 013 kJ / 1 198 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 134,28 g |
Tuky | 59,66 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 1,94 g |
Sodík | 1,23 g |
Sůl | 3,31 g |
Sacharidy | 30,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Játra zbavíme blan a rozmixujeme, osolíme, opepříme, přidáme vajíčko, česnek, trošku čili, smetanu, nastrouhanou goudu a nastrouhanou cuketu i se slupkou.
Krok 2: Vše promícháme a dáme do lednice na hodinu odležet.
Krok 3: Lžicí nabíráme a klademe na pánev s rozehřátým olejem. Opečeme z obou stran.
Krok 4: Podáváme s bramborem, bramborovou kaší nebo se zeleninou vařenou v páře .
Krok 5: Dip - vše dobře promícháme.
Zveřejněno 9. 7. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karbanátky z vepřových jater
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EJ6k
Moje poznámka
Karbanátky z vepřových jater
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EJ6k
Nejnovější recepty
Křehký štrúdl
Přidáno před 7 hodinami
Aspik s vajíčkem
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové vafle se smaženým květem
Přidáno před 11 hodinami
Brokolicové mini kuličky jako pohoštění
Přidáno před 11 hodinami
Těstoviny s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Mozzarella grilovaná ve vinném listu
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolkový salát
Vlasta159 před 2 hodinami
Rajčatové chutney
BlaV. před 9 hodinami
Švestkový kompot
Backurka před 10 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 11 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 13 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 13 hodinami
Salát Coleslaw
Kristina1 před 14 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 14 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 14 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
kohpet před 14 hodinami
Suroviny:
játra vepřová,
vejce,
pepř,
česnek,
smetana,
sýr gouda,
cuketa,
olej,
smetana kysaná,
pepř,
hořčice hrubozrnná,
česnek,
šťáva citronová,
cukr
Komentáře (3)