Kaťák z vepřových jater

JanaDorazinova Kuchařka: JanaDorazinova

Doba přípravy: 20-30 min 2-3 porce Pokrmy z vnitřností 0 názorů

Suroviny

300 g vepřových jater
1 cibule
2 kyselé okurky
1 zelená kapie
100 g dietního salámu, popřípadě šunky (podle chuti)
1 pálivý feferon
2-3 lžíce kečupu
1 lžička ostrého kečupu
1 lžička hořčice
1 lžička sojové omáčky
olej
sůl, pepř podle chuti
Recept si zatím oblíbilo 16 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Játra nakrájíme na nudličky.

  2. V pánvi rozpálíme olej a zprudka na něm játra opečeme ze všech stran.

  3. Přidáme na půlměsíčky nakrájenou cibuli, na kostičky nakrájené okurky a kapii, salám na nudličky, feferon a vše společně chvíli opékáme. Osolíme, opepříme.

  4. Nakonec přidáme protlak, kečup, hořčici a sojovou omáčku a už jen krátce provaříme.

  5. Podáváme s opečenými bramborami.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 435 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kaťák z vepřových jater

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: vepřová játra recepty veprova jatra recept vepřová játra recepty na vepřové jatra játra recepty recepty z vepřových jater katak jatra na katak recept na játra vepřové jatra veprove jatra recepty recept na vepřovou játru vepřové játra recept recept na vepřová játra vepřový katův šleh játra recept recept vepřová na játra recept na vepřová na játra recepty vepřová játra recept na katak

Zapomněl/a jsem heslo

Právě probíhá vánoční soutěž! Přidávejte fotky k receptům a vyhrajte vybavení do kuchyně. Zúčastnit se

Zavřít