Kaťák z vepřových jater

JanaDorazinova Kuchařka: JanaDorazinova

Doba přípravy: 20-30 min 2-3 porce Pokrmy z vnitřností 0 názorů

Suroviny

300 g vepřových jater
1 cibule
2 kyselé okurky
1 zelená kapie
100 g dietního salámu, popřípadě šunky (podle chuti)
1 pálivý feferon
2-3 lžíce kečupu
1 lžička ostrého kečupu
1 lžička hořčice
1 lžička sojové omáčky
olej
sůl, pepř podle chuti
Recept si zatím oblíbilo 16 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Játra nakrájíme na nudličky.

  2. V pánvi rozpálíme olej a zprudka na něm játra opečeme ze všech stran.

  3. Přidáme na půlměsíčky nakrájenou cibuli, na kostičky nakrájené okurky a kapii, salám na nudličky, feferon a vše společně chvíli opékáme. Osolíme, opepříme.

  4. Nakonec přidáme protlak, kečup, hořčici a sojovou omáčku a už jen krátce provaříme.

  5. Podáváme s opečenými bramborami.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 435 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kaťák z vepřových jater

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: veprova jatra recept vepřová játra recepty jatra na katak recepty z vepřových jater katak recepty vepřová játra recept na katak recepty katak vepřová játra top recepty z vepřových jater jatra-katak

Zapomněl/a jsem heslo