Kaťák z vepřových jater

Pokrmy z vnitřností Doba přípravy: 20-30 min 0 názorů

Pokrmy z vnitřností Doba přípravy: 20-30 min 0 názorů

Suroviny 2-3 porce

300 g vepřových jater
1 cibule
2 kyselé okurky
1 zelená kapie
100 g dietního salámu, popřípadě šunky (podle chuti)
1 pálivý feferon
2-3 lžíce kečupu
1 lžička ostrého kečupu
1 lžička hořčice
1 lžička sojové omáčky
olej
sůl, pepř podle chuti

Postup přípravy receptu

  1. Játra nakrájíme na nudličky.

  2. V pánvi rozpálíme olej a zprudka na něm játra opečeme ze všech stran.

  3. Přidáme na půlměsíčky nakrájenou cibuli, na kostičky nakrájené okurky a kapii, salám na nudličky, feferon a vše společně chvíli opékáme. Osolíme, opepříme.

  4. Nakonec přidáme protlak, kečup, hořčici a sojovou omáčku a už jen krátce provaříme.

  5. Podáváme s opečenými bramborami.

Komentáře k receptu Kaťák z vepřových jater

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: vepřová játra vepřová játra recepty veprova jatra recept recepty z vepřových jater játra recepty recept na játra recepty na vepřové jatra vepřové jatra katak recepty na vepřová játra játra recept recepty vepřová játra recept veprová játra veprove jatra recepty recept na vepřová játra jatra na katak recepty s jatrou recepty z veprove jatry dietni recepty z vepřových jater kaťák recept