Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 171 kJ / 1 475 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 151,33 g |
Tuky | 60,41 g |
Vláknina | 27,85 g |
Cholesterol | 482 mg |
Sodík | 395 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 67,05 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na větší kousky, lehce osolíme a opepříme.
Krok 2: Do kastrolu na rozehřáté sádlo dáme kmín, drobně nakrájenou cibuli a restujeme cca 4 minuty. Poté přidáme nakrájené maso a necháme ho prudce zatáhnout.
Krok 3: Přidáme česnek, podlijeme pivem a 1 dl vývaru, přiklopené pokličkou dusíme 45-50 minut.
V průběhu dušení občas malinko podlijeme vývarem. Krok 4: Na přílohu jsou vhodné vařené brambory nebo bramborová kaše.
V průběhu dušení občas malinko podlijeme vývarem. Krok 4: Na přílohu jsou vhodné vařené brambory nebo bramborová kaše.
Zveřejněno 19. 8. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové na pivu a pečeném česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W50o
Moje poznámka
Vepřové na pivu a pečeném česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W50o
Nejnovější recepty
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 3 hodinami
Žampiónová směs s mrkví a fazolemi
Přidáno před 7 hodinami
Meruňkový nákyp
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
Přidáno před 9 hodinami
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno 19. 6. 2025 16:21
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno 19. 6. 2025 15:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Martina68 před 2 hodinami
Domácí Mrkvový dort
Alena Kovarova před 2 hodinami
Vláčný mrkvový dort
Alena Kovarova před 3 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
veronikamaskova@email.cz před 4 hodinami
Borůvkový koláč I.
RencaBarca před 5 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 5 hodinami
Pekingská polévka
Hanina_ před 5 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
Jakubka před 5 hodinami
Bramborové knedlíčky do polévky
ldislav před 6 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Dagemar před 7 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
cibule,
česnek,
sádlo vepřové,
pivo černé,
kmín celý,
sůl,
pepř mletý,
vývar
Komentáře (3)