Banánová buchta s tvarohovo-pudinkovým krémem - z hrníčku
Vychutnejte si dokonalou kombinaci vláčné banánové buchty a jemného tvarohového krému s pudinkem. Připravte si ji snadno a rychle díky hrníčkové metodě, která šetří čas i nádobí. Ideální pochoutka ke kávě, čaji nebo jako sladká tečka dne!
Suroviny pro 4 kusy
4kusy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 713 kJ / 1 604 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,70 g |
Tuky | 61,48 g |
Vláknina | 6,45 g |
Cholesterol | 269 mg |
Sodík | 207 mg |
Sůl | 0,69 g |
Sacharidy | 211,34 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Banánová buchta s tvarohovo-pudinkovým krémem - z hrníčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D3pY
Moje poznámka
Banánová buchta s tvarohovo-pudinkovým krémem - z hrníčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D3pY
Nejnovější recepty
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno před 12 hodinami
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 18 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 20 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 20 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 21 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Falešná dršťková z hlívy
oring před 1 hodinou
Mrkvová buchta
veronika_straka před 1 hodinou
Cuketová buchta
mamina58 před 13 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 15 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 16 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 17 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 17 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 17 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 18 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Konstantin. před 18 hodinami
Suroviny:
cukr krupice,
cukr vanilkový,
vejce,
banán,
mléko,
rum,
olej,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
máslo,
kokos,
tvaroh,
mléko,
rum,
pudink bez vaření,
cukr moučkový,
zdobení cukrářské
Komentáře (6)