Suroviny pro 3 porce
Množství surovin je jen velmi orientační.
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 336 kJ / 319 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 49,83 g |
| Tuky | 2,16 g |
| Vláknina | 8,13 g |
| Cholesterol | 150 mg |
| Sodík | 329 mg |
| Sůl | 0,77 g |
| Sacharidy | 21,11 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 12. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Skandinávská" rybí polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MOA1
Moje poznámka
"Skandinávská" rybí polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MOA1
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v troubě
Přidáno před 10 hodinami
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 14 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 15 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 16 hodinami
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nebeský koláč
Janja před 9 hodinami
Domácí kmínový chleba
BarboraEis před 10 hodinami
Jogurtový dip s česnekem
Kajkajak před 11 hodinami
Pizza šneky
Kajkajak před 11 hodinami
Mléčná polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Květáková omáčka Alfredo
adelaku před 12 hodinami
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
DavidVolvo před 12 hodinami
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 13 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 13 hodinami
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 13 hodinami
Suroviny:
filet rybí,
mrkev,
celer,
máslo,
olej,
mouka hladká,
sůl,
smetana kysaná,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
citron
Komentáře (10)
Tak dej vědět, jak jsi u manžela uspěla. Zkusíš tuhle jednoduchou a příště se pustíš do české klasiky - ze začátku použiješ třeba ocasní porce. No a nakonec zvládneš i tu z rybích hlav - je to zajímavé, ale je chutnější než ta uvařená z normálního rybího masa.
Děkuju
Trošku jsem upravila - zakápla citronem, přidala cca 100 ml smetany (33%) a špetku bílého pepře. Dovolila jsem si přidat fotku a díky za recept