Suroviny pro 3 porce
Množství surovin je jen velmi orientační.
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 336 kJ / 319 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 49,83 g | 
| Tuky | 2,16 g | 
| Vláknina | 8,13 g | 
| Cholesterol | 150 mg | 
| Sodík | 329 mg | 
| Sůl | 0,77 g | 
| Sacharidy | 21,11 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 12. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
"Skandinávská" rybí polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MOA1
Moje poznámka
					
				
"Skandinávská" rybí polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MOA1
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 5 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 11 minutami
	
			
	
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 18 minutami
	
			
	
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 57 minutami
	
			
	
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 57 minutami
	
			
	
Třená buchta
Martina Veveruska před 1 hodinou
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 1 hodinou
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 4 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 6 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 6 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 8 hodinami
						Suroviny:
						
							filet rybí, 
						
						
							mrkev, 
						
						
							celer, 
						
						
							máslo, 
						
						
							olej, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							sůl, 
						
						
							smetana kysaná, 
						
						
							bobkový list, 
						
						
							koření nové koření, 
						
						
							pepř, 
						
						
							citron
						
					
	
			
	
Komentáře (10)
Tak dej vědět, jak jsi u manžela uspěla. Zkusíš tuhle jednoduchou a příště se pustíš do české klasiky - ze začátku použiješ třeba ocasní porce. No a nakonec zvládneš i tu z rybích hlav - je to zajímavé, ale je chutnější než ta uvařená z normálního rybího masa.
Děkuju
Trošku jsem upravila - zakápla citronem, přidala cca 100 ml smetany (33%) a špetku bílého pepře. Dovolila jsem si přidat fotku a díky za recept