Rychlá miso polévka
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 112 kJ / 505 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,37 g |
| Tuky | 24,70 g |
| Vláknina | 9,44 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,01 g |
| Sůl | 2,68 g |
| Sacharidy | 25,94 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ohrejeme na stredni teplote olej v hrnci, pridame houby, pazitku a cesnek, orestujeme 1 minutu, pridame nakrajene tofu a pokracujeme v opekani jeste 2 minuty, pridame oba vyvary, potom pridame miso pastu a varime jen do jejiho rozpusteni.
Krok 2: Osolime podle chuti, ale miso je vlastne jiz jako sul, tak pozor.
Krok 3: Mala vychytavka: nechame si malicko z jednoho vyvaru a pastu v nem predem rozpustitme a potom pridame do polevky.
Zveřejněno 7. 1. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlá miso polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zq9Q
Moje poznámka
Rychlá miso polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zq9Q
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 20 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 21 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 21 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 23 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 1 hodinou
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 1 hodinou
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 1 hodinou
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 1 hodinou
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 2 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 3 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 3 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 4 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 4 hodinami
Suroviny:
olej,
houby shiitake,
pažitka,
česnek,
tofu,
vývar hovězí,
vývar kuřecí,
pasta miso
Komentáře (3)