Pečený květák s bramborem z jednoho pekáče
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 502 kJ / 837 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,74 g |
| Tuky | 84,25 g |
| Vláknina | 7,14 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,61 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 12,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 3. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený květák s bramborem z jednoho pekáče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R2xq
Moje poznámka
Pečený květák s bramborem z jednoho pekáče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R2xq
Nejnovější recepty
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 9 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 10 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 10 hodinami
Vánočka s Nutellou
Přidáno před 11 hodinami
Pistáciová vosí hnízda s matchou
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 4 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 7 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 7 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 7 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 9 hodinami
Marokánky III - cukroví
KikuLina před 9 hodinami
Perníčky Marie
salajkol před 12 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
habis před 12 hodinami
Fazolová polévka
Merylas před 12 hodinami
Suroviny:
květák,
sůl,
pepř mletý,
koření kari,
máslo,
slanina anglická,
cibule,
česnek,
brambory,
paprika sušená sladká,
kmín drcený
Komentáře (5)
Moc děkuji. Květák máme moc rádi a dělám ho na různé způsoby. Tentokrát jsem zvolila tento jednoduchý způsob bez vrstvení.
Ja karfiol už iba pečiem rozobratý na ružičky (olejom potieram pred pečením a sypem korením, solím), ale takto z jedného plechu ma nenapadlo. Práve včera som piekla karfiol a k nemu pečené strúhankové zemiaky. Ale toto mi príde ešte jednoduchšie, najbližšie budem piecť takto.