Suroviny pro 12 kusů
12kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 455 kJ / 587 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,34 g |
| Tuky | 23,41 g |
| Vláknina | 12,99 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 419 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 50,19 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kel (kapustu) povaríme vcelku v osolenej vode asi 10 minút. Potom ho vyberieme a necháme vychladnúť. Vychladnutý nakrájame na tenké rezance.
Krok 2: Bielky vyšľaháme na sneh.
Krok 3: Po jednom zamiešame vajcia a múku so soľou.
Krok 4: Lyžicou naberáme z cesta kôpky, ktoré na panvici na oleji trocha rozotrieme na placičky a vyprážame z oboch strán.
Krok 5: Podávame so zemiakovou kašou a zeleninou alebo len so zeleninou.
Zveřejněno 9. 4. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapusťáky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ryL6
Moje poznámka
Kapusťáky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ryL6
Nejnovější recepty
Hřejivý karamelový Salko likér
Přidáno před 4 hodinami
Tvarohová štóla s citronovou polevou podle Josefa Maršálka
Přidáno před 6 hodinami
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 18 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 19 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
jana.kulkova před 1 hodinou
Babiččin vaječný koňak
[email protected] před 2 hodinami
Hovězí polévka - přesnídávková
Jan Nemec před 4 hodinami
Išlské dortíčky
dra.carol před 5 hodinami
Bramborový salát na chlebíčky
JanaEly před 5 hodinami
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 12 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 15 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 16 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 16 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 17 hodinami
Suroviny:
kapusta,
vejce,
mouka polohrubá,
sůl,
olej
Komentáře (6)
Ale chutnají nám i tyto"obyčejné"