Postup přípravy
Zveřejněno 8. 4. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Makrely pečené na soli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MlgA
Moje poznámka
Makrely pečené na soli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MlgA
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 5 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 5 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 5 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 18 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 19 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 7 minutami
Pizza Valencia
Alena194 před 9 minutami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Tom_Krupa před 13 minutami
Pizza šneci z domácího těsta
Qw13 před 1 hodinou
Cizrnová polévka s mangoldem a zeleninou
Masula před 1 hodinou
Bábovka s povidly
jvsjvrj před 1 hodinou
Jahodový džem
Jolinka před 1 hodinou
Hovězí (kližka) na houbách
mb130 před 1 hodinou
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
UnholyKetty před 1 hodinou
Pavučinkový makový závin.
Veronika.Hrozna před 2 hodinami
Tématické fráze:
pečená makrela,
makrela recept,
příprava makrély,
recepty makrely pečené v troubě,
pecene makrely,
makrela recepty,
pečená makrela recepty,
ryba pečená v soli,
makrely,
makrely pečené v troubě,
jak uvarit makrelu,
pečene makrela,
ryba v soli,
makrely solne krustě,
makrely pečené,
jak se peče makrela,
makrela pečená v troubě,
pečené makrély v troubě,
recept na makrely,
recept na makrely pečené v troubě
Suroviny:
makrela,
sůl,
tymián,
citron,
libeček sušený,
olej,
paprika sušená sladká
Komentáře (22)
https://www.toprecepty.cz/recept/54035-pecene-makr...
***
ad. palcování níže:
No, třeba to nějak souvisí s těmi onými komentáři, že
***
Jana Dorazinová-Remková:
Forrest Gump (paní Gumpová): "Pro hlupáka každý hloupý"
Jinak ryby vypadají úžasně, ikdyž já mám problém se specifickou chutí makrel. Zvládnu ji jen uzenou. Když jsme byli v Norsku, tak si je tam rybáři pekli a já prchala předtím odérem