Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Ryba v rosolu (gefilte fiš)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min

90 min (90 min příprava)

11. 5. 2010 21:32

Suroviny

Porce: 3-4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie13 648 kJ / 3 262 kcal
Bílkoviny103,05 g
Tuky266,50 g
Vláknina19,00 g
Cholesterol 793 mg
Sodík 1,92 g
Sůl4,65 g
Sacharidy103,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Recept je převzatý z knihy Židovská kuchařka (Saxlová, Sýs). Chuť je trochu nezvyklá, ale všem, kdo mají rádi aspik a ryby, doporučuju :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

kaja.f

12. 5. 2010 06:40

to je odkaz na obrazek z googlu, ale me v tom rosolu jeste pekne prosvita mrkev..

kaja.f

12. 5. 2010 06:39

to je prave problem, ze nefotim (nemam cim a vubec me to nebavi), ale pokud by to nekdo vyfotil, budu mu vdecna..varila jsem to nedavno na jednu oslavu a ti, kteri se odvazili ochutnat chvalili :-8

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 5. 2010 22:47

Rozinky a ryby, tak to je opravdu něco, co jsem ještě neslyšela, ale rozhodně plus za moc zajímavý recept;-) Škoda, že není foto, člověk by měl hned představu;-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Josef Maršálek

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kapr v rosolu ryba v aspiku ryba v aspiku recept ryby v aspiku recept ryby v aspiku recept na ryby v aspiku kapr v aspiku rybi zavitky v rosolu sulc z ryby recept kapr v rosolu rybí aspik rybyvrosolu recept ryba v aspiku kapr v rosolu recept recept na rybu v aspiku recept kapr v aspiku kapr v rosolu fotogalerie kapr v aspiku recept recepty kapr v aspiku na ryby

Suroviny: maso, moravanka, brambory, máslo, smetana ke šlehání, sůl, pepř, olej

TopRecepty.cz

Ryba v rosolu (gefilte fiš)

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RlRz