Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 951 kJ / 466 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,98 g |
Tuky | 24,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 160 mg |
Sodík | 1,73 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 10,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu.
Krok 2: Pridáme nadrobnejšie nakrájanú kapustu, osolíme, okoreníme korením a rascou a za stáleho miešania restujeme asi 5 minút. Ak treba, podlejeme lyžicou vody, ale musíme ju vydusiť úplne. Orestovaná kapusta by mala mať farbu trocha dohneda.
Krok 3: Salámu aj so šupkou (nelúpeme) nakrájame na kolieska asi 3 mm hrubé.
Krok 4: Na horúcom oleji kolieska salámy z jednej strany opečieme, kým sa nevytvorí mištička.
Krok 5: Mištičky salámy naplníme kapustou.
Krok 6: Podávame so zemiakmi alebo zemiakovou kašou a zeleninou.
Zveřejněno 26. 5. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salámové košíčky plněné zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5QQP
Moje poznámka
Salámové košíčky plněné zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5QQP
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 22 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 22 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 22 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 1 hodinou
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 2 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 3 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 3 hodinami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 5 hodinami
Mleté maso s kolínky
MichalRaby před 7 hodinami
Výborná houbová omáčka
Sahula před 8 hodinami
Suroviny:
salám,
zelí hlávkové,
cibule,
olej,
kmín mletý,
pepř,
sůl
Komentáře (5)