Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 901 kJ / 1 650 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,28 g |
Tuky | 12,71 g |
Vláknina | 22,80 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 3,96 g |
Sůl | 9,72 g |
Sacharidy | 320,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brambory uvaříme den předem ve slupce a v osolené vodě.
Krok 2: Rohlíky nakrájíme na kostičky a rozložíme na plech a dáme do trouby, aby získaly zlatavou barvu.
Krok 3: Brambory oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle.
Přidáme sůl, mouku, krupičku, vajíčko, rohlíky a nasekanou pažitku. Krok 4: Propracujeme a z těsta uděláme 4 válečky stejné velikosti. Vložíme do vroucí, osolené vody. Vaříme 20 minut.
Přidáme sůl, mouku, krupičku, vajíčko, rohlíky a nasekanou pažitku. Krok 4: Propracujeme a z těsta uděláme 4 válečky stejné velikosti. Vložíme do vroucí, osolené vody. Vaříme 20 minut.
Zveřejněno 18. 6. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborové knedlíky s houskou a pažitkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7389Q
Moje poznámka
Bramborové knedlíky s houskou a pažitkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7389Q
Nejnovější recepty
Cuketovo-brokolicová polévka
Přidáno před 9 minutami
Kuřecí kousky s domácí omáčkou à la Uncle Ben’s
Přidáno před 2 hodinami
Pečené kuře na paprice
Přidáno před 4 hodinami
Zeleninový salát s pekingským zelím
Přidáno před 12 hodinami
Kančí guláš se zelím
Přidáno před 12 hodinami
Zelí s vepřovým masem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Fitulka před 46 minutami
Italské plněné placky
Lucie1001 před 2 hodinami
Helenské rohlíky
Tynaja před 4 hodinami
Zeleninové lečo na zimu
janatka před 5 hodinami
Segedínský guláš
Kajkajak před 10 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 12 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 15 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 17 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 17 hodinami
Suroviny:
brambory,
mouka hrubá,
krupice dětská,
sůl,
vejce,
rohlík,
pažitka
Komentáře (2)