Přílohová cuketa
Léto je v plném proudu, a tak přemýšlíme, do čeho všeho cuketu zahrnout. Nakrájenou na kostky ji podusíme ve vlastní šťávě, dochutíme máslem, česnekem a zelenými bylinkami a můžeme podávat jako skvělou přílohu k masu místo brambor.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 4. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Přílohová cuketa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r5QB
Moje poznámka
Přílohová cuketa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r5QB
Nejnovější recepty
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Líné koláče
Přidáno před 5 hodinami
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno před 18 hodinami
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno před 18 hodinami
Zapečené plátky patizonu
Přidáno před 18 hodinami
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře à la husa
kimlo před 5 minutami
Kuřecí placky
nicoletee77 před 7 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 14 minutami
Makové řezy s blumami a zapečeným sněhem
Alamatej před 33 minutami
Kureci prsa rychlovka ...
stepiss před 54 minutami
Kuřecí salát se zeleninou a vejci
bittmanv před 1 hodinou
Levandulový med (sirup)
Fitulka před 2 hodinami
Segedínský guláš
Fitulka před 3 hodinami
Tvarohová náplň (nádivka)
hortenzie před 4 hodinami
Broskvová marmeláda z DP
vojfrancezska před 5 hodinami
Tématické fráze:
cuketa podle ládi hrušky,
cuketa recepty,
recepty z cukety,
cuketa recept,
cuketa ve vlastní šťávě,
mladá cuketa recepty,
mladá cuketa recept,
cuketa na másle,
recepty z mladé cukety,
recept z mladé cukety,
mladé cukety recept,
mladá cuketa priloha,
recepty ládi hrušky cuketa,
recepty ládi hrušky z cukety,
recepty s cuketou,
tncz nova lada hruška cuketa,
cuketove recepty,
recept mladá cuketa,
recept z cukety,
cukety ve vlastní šťávě
Suroviny:
cuketa,
kmín celý,
sůl,
máslo,
pažitka
Komentáře (19)
Je to výborné a je škoda z toho dělat přílohu ;) Nechá se to jíst jen tak samotné a je to mňamka ;)