Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 166 kJ / 518 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,31 g |
| Tuky | 11,57 g |
| Vláknina | 14,72 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 394 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 86,17 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 9. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomalu pečená krkovička v marinádě II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWJRq
Moje poznámka
Pomalu pečená krkovička v marinádě II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWJRq
Nejnovější recepty
Vlašské ořechy v karamelu
Přidáno před 2 hodinami
Jehněčí hřebínky s bylinkovou krustou podle Mirka Kaliny
Přidáno před 3 hodinami
Cizrna s dušenými houbami a zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Křehké kokosky
Přidáno před 12 hodinami
Křenová omáčka z čerstvého křenu
Přidáno před 14 hodinami
Kotleta s pečeným bramborem na rozmarýnu
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
Ted před 5 minutami
Biskupský chlebíček podle Ivety
Blanka207 před 25 minutami
Cuketovo-batátová polévka - pro nejmenší
Danoouch před 32 minutami
Kuřecí stehna na cibulovo-slaninovém zelí
michaelatomastikova999 před 32 minutami
Zimní polévka z mrkve a červené čočky
poirotka před 40 minutami
Krůtí maso na žampionech v pikantní omáčce
poirotka před 41 minutami
Hovězí maso na víně s kořenovou zeleninou
82janca před 43 minutami
Pečená dýně hokkaido s bramborami na bylinkách
Zlatka75 před 1 hodinou
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Petulice před 1 hodinou
Krkovička po farářsku
Martinka11 před 1 hodinou
Suroviny:
krkovice vepřová,
sůl,
pepř mletý,
hořčice plnotučná,
protlak rajčatový,
med,
chilli,
koření oregáno,
tymián,
cibule,
česnek,
vývar masový,
pivo černé
Komentáře (11)
a 3 lžíce protlaku také nedám, není otevřený a za ty ......, ale zítra až to hodím do trouby, tak napíši, jinak, to cukroví to by tedy záhul
Táto "tvoja" krkovička by mi chutila, veľmi podobnú marinádu som vyrobila a grilovali sme potom... vlastne krkovička na grilovanie aj pečenie u nás vedie.