Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Rychlovka v podobě bramborového guláše s uzeninou vylepšená přidáním fazolí. Fazole nejen zasytí, ale jsou i zdrojem důležitých vitamínů a minerálů. Proto našly fazole oblibu i v české kuchyni, kde je lze připravit na stovky způsobů.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 351 kJ / 562 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,05 g |
Tuky | 26,72 g |
Vláknina | 13,63 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 53 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 58,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 4. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kqrN
Moje poznámka
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kqrN
Nejnovější recepty
Pizza Valencia
Přidáno před 6 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 10 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 35 minutami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 36 minutami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 4 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 4 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 6 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 6 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 7 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 7 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 7 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 9 hodinami
Tématické fráze:
svým slovní druh
Suroviny:
klobása papriková,
brambory,
cibule,
česnek,
fazole červené ve slaném nálevu,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
sádlo,
mouka hladká,
vývar masový,
sůl,
pepř mletý,
chilli,
majoránka
Komentáře (5)