Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 206 kJ / 527 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,77 g |
Tuky | 30,27 g |
Vláknina | 11,94 g |
Cholesterol | 57 mg |
Sodík | 314 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 51,16 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zelí nakrájíme na drobno, osolíme a promneme rukou.
Krok 2: Přidáme nakrájenou cibuli, okurky, cukr, pepř, ocet, majonézu a kysanou smetanou.
Krok 3: Promícháme a podáváme s čerstvým pečivem.
Zveřejněno 10. 4. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hanácký salát z červeného zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYQ8N
Moje poznámka
Hanácký salát z červeného zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYQ8N
Nejnovější recepty
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno před 16 hodinami
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 22 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 23 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno 14. 10. 2025 12:33:53
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno 14. 10. 2025 11:57:44
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno 14. 10. 2025 11:38:37
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
wimra před 1 hodinou
Jogurtová bábovka II
Sima1996 před 1 hodinou
Kanellbular - skořicové šneky
Lejji_ před 2 hodinami
Falešná dršťková z hlívy
oring před 4 hodinami
Mrkvová buchta
veronika_straka před 5 hodinami
Cuketová buchta
mamina58 před 16 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 19 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 19 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 20 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 21 hodinami
Suroviny:
zelí hlávkové,
cibule červená,
okurky sterilované,
majonéza,
smetana kysaná,
cukr krupice,
ocet,
sůl,
pepř
Komentáře (5)