Kuřecí paličky v multifunkčním hrnci
Tradiční letní oběd se snadnou přípravou pomocí moderní techniky. Kuřecí paličky chutnají vždycky, když jsou dobře propečené a dobře ochucené. Vlastní přípravou oběda včetně přílohy nestrávíte v kuchyni více než 10 minut. Nechte pracovat přístroje.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 129 kJ / 2 182 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 32,53 g |
| Tuky | 78,75 g |
| Vláknina | 22,73 g |
| Cholesterol | 35 mg |
| Sodík | 866 mg |
| Sůl | 2,11 g |
| Sacharidy | 326,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 7. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí paličky v multifunkčním hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wp00g
Moje poznámka
Kuřecí paličky v multifunkčním hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wp00g
Nejnovější recepty
Jemné marokánky
Přidáno před 48 minutami
Mandlové laskonky
Přidáno před 1 hodinou
Tuňákový tatarák s avokádovým pyré podle Marka Raditsche
Přidáno před 6 hodinami
Slepované linecké cukroví podle cukráře Skály
Přidáno před 7 hodinami
Jablečné koláčky z listového těsta
Přidáno před 8 hodinami
Špaldové rohlíčky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlé ořechové řezy s kávovou šlehačkou
Denade před 1 hodinou
Kuřecí supreme se žampionovou omáčkou podle Mirka Kaliny
frimlik před 1 hodinou
Polévka s červenou čočkou a mrkví
Pavel-Buco-Harwy před 1 hodinou
Kuřecí pikantní směs
Ajkad před 1 hodinou
Rychlé a chutné hrnkové sušenky
Irena1984 před 1 hodinou
Štrachanda z Plzeňska
Danulka52 před 1 hodinou
Bramborový kotlík s mletým masem a špenátem
Sapasapa před 2 hodinami
Kapusta zapečená s uzeným a bulgurem
Sapasapa před 2 hodinami
Vánočka II
boomgo před 2 hodinami
Kuře na kari s jablky
Kody74 před 2 hodinami
Suroviny:
paličky kuřecí,
koření na kuře,
špek,
rýže,
koření hřebíček,
cibule,
kardamom,
sůl,
olej,
rajče,
cibule,
sůl,
pepř mletý,
olej,
cukr,
ocet
Komentáře (2)