Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečený pudink

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

phamka

Snadný

Suroviny

Porce: 9-10košíčků

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 068 kJ /
255 kcal
Bílkoviny8,66 g
Tuky3,87 g
Vláknina0,40 g
Cholesterol 15 mg
Sodík 102 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy46,25 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Dáme vařit 200 ml mléka. Krok 2: Ve 250 ml mléka si rozmícháme pudinkový prášek. Pak nalijeme k těm 200 ml. Krok 3: Uvaříme do zhoustnutí. Krok 4: Necháme vychladnout a nalejeme do košíčků. Krok 5: Na ty můžeme dát ovoce nebo jako já (zkusit marshmallow bonbóny). Krok 6: Zapékáme 5 minut= 185°C, poté 10-15 minut = 200°C.

Zveřejněno 7. 12. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapečený pudink

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JPNl

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapečený pudink

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JPNl

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (16)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Dooga:ano to jsem nedodala :-D:-D

Dooga: Ten plech na té fotce je už po zapečení nebo před:-?

Jen bych rád upozornil, aby jste plnili košíčky jen tak do poloviny. Pudink při pečení nabývá a kypí. Vyvarujete se tak generálnímu úklidu trouby.

Každému, kto to čítal v neupravenej, pôvodnej verzii, sa zježili určite všetky vlasy. To, že autorka nie je českej národnosti, nemusí predsa každý vedieť! Bolo by dobré, keby autorka rec. - phamka - pred pridaním receptu to s niekým po jazykovej stránke konzultovala, to je môj názor...predišlo by sa nedorozumeniam.

Souhlasim s Betynou. Kdyz jsem recept videla v puvodnim zneni, neverila jsem vlastnim ocim. Cetla jsem ho pritelovi a ten jen kroutil hlavou, jak tohle muze nekdo napsat. Beru to tak, ze phamce to chutna, chce se o to podelit - ale at se na me nikdo nezlobi, z puvodniho zneni by tomu snad nikdo nerozumel. A klidne se do me pustte...

Věřím, ale nikde není psáno, že se musí jen chválit - recept se mi opravdu silně nelíbil a phamka přece chtěla vědět, co mi na tom vadí.

Bety, ten recept upravil někdo z moder., já myslím, že je zbytečné se navážet takto do phamky...každému čeština není rodným jazykem a od toho moder. jsou, aby upravili dobrý recept na přijatelnou úroveň, ne?....;-);-), jinak recept vypadá dobře.:-p

:-p je opravený celý postup, vždycky když vložíš recept tak je naprosto příšerný, aspoň to s někým zkonzultuj před vložením...

A co jsem opravila nic jsem neopravovala...:-/

než jsi to opravila, tak všechno...

Bettyna nevím co ti na tom vadí ;-)

Jitka B díky:-K

:no: otřesný recept :-O

Ja zase tomu vubec nerozumim ;-(

Tématické fráze:
zapeceny pudink, zapečený puding, zapékaný pudink, zapečene palačinky s pudinkem, pečený pudink, zapekany puding, zapečený puding recept, puding recept, zapečený rýžový puding, pudink recept, pudink zapečený, marshmelow, zapeceny pudink s bananama, recepty s pudinky, zapečený pudinkem, zapečené marshmallow, pečený jablkový pudink, pudink zapečeny s jablky, pudink z marshmallow recepty, b b pudink

Suroviny:
pudink vanilkový, mléko, ovoce, marshmallow

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu