Hovězí na hrubozrnné hořčici
Hovězí maso z kližky, pokud je dobře připravené, je lahůdka. Správně vychutit a využít k tomu hrubozrnnou hořčici, pivo a chilli omáčku je pak odvážná kombinace, kterou uvítají milovníci pikantních jídel. Vyzkoušejte, budete příjemně překvapeni.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 995 kJ / 1 672 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 130,91 g |
| Tuky | 97,64 g |
| Vláknina | 12,85 g |
| Cholesterol | 358 mg |
| Sodík | 2,50 g |
| Sůl | 6,20 g |
| Sacharidy | 47,58 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 8. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí na hrubozrnné hořčici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYRV5
Moje poznámka
Hovězí na hrubozrnné hořčici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYRV5
Nejnovější recepty
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 14 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 14 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 15 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 17 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 17 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Jitkazmecka před 3 hodinami
Vepřové karé na špeku dušené v papiňáku
misula29 před 4 hodinami
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 8 hodinami
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 9 hodinami
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 9 hodinami
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 10 hodinami
Výborné lasagne
1.Ditouche před 10 hodinami
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 11 hodinami
Obrácená jablková roláda
MarieP před 11 hodinami
Suroviny:
kližka hovězí,
cibule,
špek,
sádlo,
paprika čerstvá červená,
mrkev,
houby čerstvé,
pivo černé,
vývar hovězí,
hořčice hrubozrnná,
omáčka chilli sladká,
hrášek mražený,
kmín mletý,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (10)