Brambory pečené v horkovzdušné fritéze
Horkovzdušná fritéza je jedním z oblíbených pomocníků k přípravě jídla v kuchyni. Její výhodou je pečení bez tuku. Příkladem jsou i tyto pečené brambory. Nakrájené je jen promícháte v marinádě a dáte péct. Během chvilky vykouzlíte chutnou přílohu.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 950 kJ / 466 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,57 g |
| Tuky | 2,61 g |
| Vláknina | 14,07 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 95 mg |
| Sůl | 0,15 g |
| Sacharidy | 92,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 10. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory pečené v horkovzdušné fritéze
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G6RBJ
Moje poznámka
Brambory pečené v horkovzdušné fritéze
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G6RBJ
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 21 hodinami
Babiččina vánočka
Přidáno před 22 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční věnec
Stefi.f před 3 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 10 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 12 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 12 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 12 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 12 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 13 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 14 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 14 hodinami
Suroviny:
brambory,
tatarská omáčka,
česnek sušený,
paprika sušená uzená,
hořčice,
kmín mletý,
sůl
Komentáře (14)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0