Svatomartinské koláčky
V druhé polovině podzimu pomyslně přijíždí svatý Martin na svém bílém koni a my chystáme svatomartinské posvícení. Neodmyslitelně k němu patří také sladká část hostiny, na kterou můžete připravit právě tyto kynuté koláče s tvarohovou a povidlovou náplní.
Suroviny pro 1 dávka
z jedné dávky je asi 60 ks koláčků
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 626 kJ / 4 691 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 131,27 g |
Tuky | 192,38 g |
Vláknina | 18,85 g |
Cholesterol | 1,28 g |
Sodík | 912 mg |
Sůl | 2,08 g |
Sacharidy | 588,73 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 10. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Svatomartinské koláčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YE7kn
Moje poznámka
Svatomartinské koláčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YE7kn
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 5 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 11 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 12 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 1 minutou
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 1 hodinou
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 1 hodinou
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 1 hodinou
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 3 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 4 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 6 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 7 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 7 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
mléko,
máslo,
droždí čerstvé,
vejce,
cukr krupice,
sůl,
tvaroh,
cukr krupice,
vejce,
mandle sekané,
povidla švestková,
rum,
perník strouhaný,
mouka hrubá,
máslo,
cukr krupice,
vejce,
máslo
Komentáře (9)
Mějte krásný zbytek dne...