Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 024 kJ / 245 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,00 g |
Tuky | 1,20 g |
Vláknina | 30,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 45,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cibulový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mqp
Moje poznámka
Cibulový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mqp
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 6 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 10 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 14 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 4 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 4 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 8 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 8 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 10 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 10 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 11 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 11 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 11 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Tématické fráze:
cibulový bramborový salát,
cibulový salát-recept,
bramborovo cibulovy salat,
bramborový salát cibulový,
bramborový cibulový salát,
bramborový cibulový salát,
jak se spaří cibule,
cibulový aspik,
jak sparit cibuli,
cibulovej salát,
zemiakový šalat,
cibulovýsalát,
cibulovo bramborový salát,
cibulový základ,
cibulové recepty,
bramborový salát cibulový recept,
slanečkový salát,
jak zbavit cibuli štiplavosti,
zemiakovy salat.sk,
cibulivy salat
Suroviny:
cibule,
sůl,
pepř celý,
bobkový list,
cukr,
ocet,
olej
Komentáře (13)
a to sparenie robím, keď cibuľu dávam do zemiakového šalátu, je naozaj ľahšie stráviteľná, alebo ako to nazvať - ostáva chrumkavá, ale ju tak štipľavo necítiť.
http://www.toprecepty.cz/recept/19043-cibulovy-sal...