Šťáva k masu
Máte upečené dobré kuře, vepřovou pečeni, nebo kousek hovězího masa a přitom chybí chutný sos na přelití? Není tak těžké si ho připravit bokem a mít ho dostatek na nakrájenou pečeni i jakoukoliv vhodnou přílohu.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 921 kJ / 698 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,74 g |
Tuky | 65,67 g |
Vláknina | 6,46 g |
Cholesterol | 69 mg |
Sodík | 813 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 18,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 12. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šťáva k masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZYGn
Moje poznámka
Šťáva k masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZYGn
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 5 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 16 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 20 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 6 minutami
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 18 minutami
Toskánský bůček
poirotka před 1 hodinou
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 1 hodinou
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 1 hodinou
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 3 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 3 hodinami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 5 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 5 hodinami
Suroviny:
špek,
cibule,
sádlo,
česnek,
mouka hladká,
vývar masový,
máslo
Komentáře (6)