Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 143 kJ / 34 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 0,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Recept jsem okoukala na veganských stránkách níže uvedených. Trochu jsem si receptík upravila a můžu doporučit :-)
Zveřejněno 20. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nakládané tofu (á la Hermelín) - vegan
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xjOr
Moje poznámka
Nakládané tofu (á la Hermelín) - vegan
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xjOr
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 8 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 17 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 21 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 23 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 23 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí větrníky
Nanina před 6 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 8 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 8 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 9 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 9 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 9 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 9 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 10 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 10 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 11 hodinami
Tématické fráze:
naložené tofu,
naložené tofu recept,
jak naložit tofu,
veganský hermelín,
použití tofu,
nakládné tofu recept,
nakládané uzené,
chilli tofu recepty,
tofu nalozene,
nalozene z tofu,
tofu recepty pro vegany,
vegan sýr recept,
nakladaný hermrlin,
naložený tofu,
naložené tofu ala hermelín,
naložený sýr tofu,
kde sezenu tofu,
nakládané uzené tofu,
recept na naložené tofu,
vegansky nakladany syr
Suroviny:
tofu,
cibule,
pepř černý,
koření nové koření,
bobkový list,
koření grilovací,
olej,
sůl,
Komentáře (10)
Mikrobiální syřidla jsou vyrobena synteticky a slouží jako náhrada za syřidla živočišného původu. Hlavním srážecím enzymem je zde proteáza plísně Mucor miehei, která se získává přírodní fermentací. Mikrobiální syřidla jsou nejčastěji používána při výrobě vegetariánských a veganských sýrů.
Tofu se vyrábí ze sušených sójových bobů, které se namočí do vody, rozdrtí a uvaří. Směs se rozdělí na pevnou drť (okara) a sójové „mléko“. Do sójového mléka se přidávají srážecí soli, jako jsou chloridy a sírany vápenaté a hořečnaté, aby se oddělila sýřenina od syrovátky.😊
Pouze jsem přidala ještě česnek, bobkáč, nový koření a pepř, tak jak se dává do klasiky.