Burisonové sklenky s čokoládovou polevou
Poháry všeho druhu jsou velmi oblíbeným dezertem při oslavách, nebo jen tak, místo sladkého, tučného moučníku. Lze do nich využít jakékoliv ovoce a doplnit zdravým tvarohovým krémem.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 191 kJ / 763 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,90 g |
Tuky | 24,25 g |
Vláknina | 17,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 121,25 g |
Postup přípravy
Krok 1: Banány vidličkou rozmačkáme, přidáme karamelovou pomazánku a promícháme tak, abychom měli jednotnou směs, poté přidáme burisony a opět promícháme.
Krok 2: Mezitím si vedle v misce smícháme tvaroh s cukry a promícháme.
Krok 3: Do skleničky vrstvíme v pořadí burisonová směs s banány, tvaroh, burisonová směs.
Krok 4: Nakonec si rozehřejeme hořkou čokoládu s kokosovým olejem a vzniklou polevu rozlijeme na povrch skleniček.
Krok 5: Necháme ztuhnout v lednici alespoň na hodinu.
Zveřejněno 2. 2. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Burisonové sklenky s čokoládovou polevou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6zKJ
Moje poznámka
Burisonové sklenky s čokoládovou polevou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6zKJ
Nejnovější recepty
Rychlý jablečný koláč
Přidáno před 3 hodinami
Houbová směs
Přidáno před 6 hodinami
Květáková polévka se zeleninou, smetanou a parmezánem
Přidáno před 10 hodinami
Petrželkové knedlíky s houbovkou
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí s houbami a rajčaty
Přidáno před 20 hodinami
Houbový štrúdl
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchtičky s krémem
monika2103 před 34 minutami
Segedínský guláš s krůtím masem
lenkavolterova před 34 minutami
Švestková buchta
Geressha před 49 minutami
Himaláje buchta
Bara_oplistilova před 1 hodinou
Dušená mrkev
Palenka před 2 hodinami
Filé smažené v troubě
Ketynna před 4 hodinami
Česneková polévka - sváteční
Kajkajak před 4 hodinami
Červená čočka s klobásou
jar.smejkal@gmail.com před 5 hodinami
Hermelínový salát se šunkou
PetraFis před 5 hodinami
Knedlo vepřo zelo podle Václava Friče
kulisek před 6 hodinami
Suroviny:
banán,
pomazánka,
burizony,
tvaroh plnotučný,
cukr vanilkový,
cukr moučkový,
čokoláda 70%,
olej kokosový
Komentáře (3)