Dopékané řízky
Řízky pokaždé jinak a vždycky jsou vynikající a všichni je milujeme! Tenhle způsob přípravy navíc značně šetří čas u sporáku. Řízky dopékané v troubě jsou křehké, měkké a šťavnaté. Zkuste ochutnat!
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 623 kJ / 866 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,50 g |
Tuky | 52,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 270 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
1-2 hodiny (podle druhu použitého masa). Řízky jsou šťavnaté a velice měkké.
Zveřejněno 21. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dopékané řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/njxW
Moje poznámka
Dopékané řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/njxW
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Cuketová marmeláda
Přidáno před 10 hodinami
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 12 hodinami
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 18 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno 25. 8. 2025 20:30:29
Polévka s ratatouille
Přidáno 25. 8. 2025 20:00:37
Maso na špejli
Přidáno 25. 8. 2025 19:57:24
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí plátky v kořeněné omáčce
Koubicka před 6 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
k.trojancova před 7 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
MamaHana před 8 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce s hráškem
MamaHana před 8 hodinami
Chutné vafle
Kubabuba14 před 9 hodinami
Sterilovaná rajčata na všechno
olivka před 9 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
DitaB před 10 hodinami
Světlý korpus
Myroslava před 10 hodinami
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 11 hodinami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 12 hodinami
Tématické fráze:
řízky dopékané v troubě,
dopékání řízků v troubě,
aby byly řízky měkké,
smazene řízky dopekane v troubě,
rizek dopekany v troube,
vepřové řízky dopekane v troube,
řízky na plechu,
jak smazit rizky aby byly mekke,
řízky z plechu,
dopekany rizek,
smažený řízek dopékaný v troubě,
dopékání řízků v v troubě,
smažené vepřové řízky dopékané v troubě,
měkký řízek,
řízky na plech,
kuřecí řízky dopékané v troubě,
rizek po zidovsku,
dopekane rizky v troube,
řízky v troubě,
co dělat aby byly řízky hned měkké
Suroviny:
krkovice vepřová,
sůl,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
sádlo,
máslo
Komentáře (23)
Byly to silné řízky z vepřové kýty (nikoli kuřecího
Krrrtkovy voči...
Prpcek:
Půl dne si říkám, že jde o překlep, a že bude opraven.
Asi nebude
V rcp je uvedeno "maso na řízky"
No, ono je maso a MASO
Na obrázku to vyhlíží jako smažená kuřecí prsa (tomu by nasvědčovalo i to nenaklepávání v rcp uvedené)..., která jsou měkká cobydup
A nemyl se, počet hvězdiček není vždy znamením kvalitního receptu.