Jednoduché placičky z červené čočky
Potřebujete zařadit do jídelníčku bezmasý den a přitom si pochutnat? Zkuste smažené placičky z červene čočky. Z nutričně hodnotné luštěniny, vody a trochy koření vytvoříte osmažením dozlatova skvělý pokrm.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 743 kJ / 895 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,33 g |
Tuky | 3,83 g |
Vláknina | 48,33 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 136,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 2. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduché placičky z červené čočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xzZ2
Moje poznámka
Jednoduché placičky z červené čočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xzZ2
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 1 hodinou
Panenka v kopru
Přidáno před 2 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 11 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 3 minutami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 29 minutami
Kulajda z cukety
Romana20 před 50 minutami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 1 hodinou
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 2 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 3 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 3 hodinami
Lehký rýžový salát s ledovým salátem
jelima091 před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Skolnice1705 před 4 hodinami
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 5 hodinami
Suroviny:
čočka červená,
voda,
česnek sušený,
sůl,
bylinky,
olej,
smetana zakysaná,
zelenina čerstvá
Komentáře (13)
Řecké zelí
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0já ji taky jinak nenamáčím, ale tady se už nevaří, rozmixuje se syrová a potom se osmaží. Recept mám z internetu, je jich tam víc a všude se při této úpravě čočka namáčí, asi to má smysl aby se lépe rozmixovala.
přiznávám, že jsem nevěděla, co od toho můžu čekat, ale byla jsem velice mile překvapená