Uzené maso po horňansku
Tato lahodná specialita kombinuje šťavnaté uzené s bramborovým základem a jemnými tóny zelí. Jednoduché, ale přitom vydatné jídlo, si získá každého milovníka české a moravské kuchyně.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 970 kJ / 2 622 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 139,47 g |
Tuky | 126,69 g |
Vláknina | 47,55 g |
Cholesterol | 357 mg |
Sodík | 10,45 g |
Sůl | 25,20 g |
Sacharidy | 208,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 4. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzené maso po horňansku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lY5xg
Moje poznámka
Uzené maso po horňansku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lY5xg
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 45 minutami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 11 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 15 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 19 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 49 minutami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 50 minutami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 10 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 10 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 14 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 14 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 15 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 16 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 16 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 16 hodinami
Suroviny:
krkovice uzená,
zelí kysané,
brambory,
cibule,
sádlo,
smetana kysaná,
kmín celý,
sůl
Komentáře (3)