Marinovaná krkovička v pikantní omáčce
Marinovaná krkovička v pikantní omáčce je lahodným spojením šťavnatého vepřového masa s intenzivními chutěmi koření a omáčky. Důležité je odležení masa, aby každý kousek nabral maximální aromatickou sílu.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 687 kJ / 1 120 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,56 g |
Tuky | 83,63 g |
Vláknina | 6,98 g |
Cholesterol | 224 mg |
Sodík | 1,53 g |
Sůl | 3,60 g |
Sacharidy | 16,61 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 2. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaná krkovička v pikantní omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxlyD
Moje poznámka
Marinovaná krkovička v pikantní omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxlyD
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 6 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 12 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 13 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 16 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 17 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 4 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 4 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 4 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 4 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 4 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 4 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 4 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 5 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 5 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 5 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
olej,
hořčice,
pepř mletý,
majonéza,
sádlo,
mouka hladká,
cibule,
kapie červená,
feferonka,
paprika sušená sladká,
pasta rajčatová,
pasta papriková,
česnek,
klobása pikantní,
vývar masový,
petržel,
sůl
Komentáře (8)
Moc nám chutnalo a určitě jsem nevařila naposledy