Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Maso z lososa je velice chutné a způsobů jak jej připravit je opravdu mnoho. Na pečeném lososu, s křupavou parmazánovou krustou, podávaném na lůžku z rajčatového ragú, si doopravdy pochutnáte.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 909 kJ / 1 651 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,61 g |
Tuky | 88,56 g |
Vláknina | 26,70 g |
Cholesterol | 323 mg |
Sodík | 992 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 61,76 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 4. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R61k0
Moje poznámka
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R61k0
Nejnovější recepty
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 4 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 4 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 4 hodinami
Bramborák s masovou haší
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená na houbové tarhoni v jednom pekáčku
Hankadr před 20 minutami
Maso po Sečuánsku
DagmaRaba před 23 minutami
Bábovka bez vajec
Vladour před 34 minutami
Jogurtový koláč s drobenkou
Noumik před 40 minutami
Klasický rybí salát ze zavináčů
ricci před 1 hodinou
Citronová bábovka
petr.bernatik@centrum.cz před 2 hodinami
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 5 hodinami
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 18 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 19 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 19 hodinami
Suroviny:
losos,
sůl,
pepř mletý,
citron,
sýr čerstvý,
olej olivový,
česnek,
strouhanka,
sýr parmazán strouhaný,
paprika sušená sladká,
petrželka,
paprika kozí roh pálivá,
víno,
rajče cherry,
máslo,
bazalka čerstvá
Komentáře (2)