Třešňové lívance
Úrodu třešní můžete zpracovat na různé způsoby. Když si trochu těch šťavnatých a sladkých plodů odložíte, připravíte z nich dokonalý přeliv. Tím můžete přelít třeba nadýchané kynuté lívance, které voní po rumu.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 948 kJ / 1 900 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,97 g |
| Tuky | 13,26 g |
| Vláknina | 23,59 g |
| Cholesterol | 30 mg |
| Sodík | 637 mg |
| Sůl | 1,50 g |
| Sacharidy | 350,29 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 5. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Třešňové lívance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nq3p
Moje poznámka
Třešňové lívance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nq3p
Nejnovější recepty
Rychlá snídaňová pohanková kašička s ovocem
Přidáno před 16 minutami
Dýňový chlebíček
Přidáno před 1 hodinou
Polévka s kurkumou
Přidáno před 9 hodinami
Bulgur s houbami a sušenými rajčaty
Přidáno před 9 hodinami
Tvarohový nákyp s jablky
Přidáno před 13 hodinami
Šťavnatí švábi
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní kuřecí paličky
wimra před 1 hodinou
Sumec keříčkovec na kmínu
Kajkajak před 6 hodinami
Dršťková polévka
Sahula před 8 hodinami
Dršťková polévka z jižní Moravy
Sahula před 8 hodinami
Kuřecí kousky v zakysané smetaně s česnekem
MarketaAn před 8 hodinami
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 10 hodinami
Indický Naan chléb
Vinka před 10 hodinami
Krupicová kaše
Roobass před 13 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 13 hodinami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 14 hodinami
Tématické fráze:
třešňový přeliv,
třešňový lívanec,
lívance,
lívance recept,
recept na lívance ktere dame testo do lednice,
tresnove livamce,
kynuté lívance troska rumu recepty,
kynuty tresnovy livanec,
třešnový lijanec,
recepty na lívance,
lívance třešňovým
Suroviny:
mléko,
cukr vanilkový,
cukr krupice,
rum,
sůl,
droždí čerstvé,
mouka polohrubá,
olej,
třešně,
cukr krupice,
pudink vanilkový,
tvaroh,
smetana zakysaná,
cukr skořice
Komentáře (5)