Bramborová polévka dle Bohuslava
Bramborová polévka je tradiční české jídlo, které vyniká svou jednoduchostí a chutí. Tato sytá polévka je vyrobena z brambor, zeleniny a dochucena houbami. Díky své dostupnosti a výživnosti je velmi oblíbená.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 132 kJ / 988 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,06 g |
Tuky | 86,42 g |
Vláknina | 12,28 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 224 mg |
Sůl | 0,47 g |
Sacharidy | 36,28 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 6. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborová polévka dle Bohuslava
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/689En
Moje poznámka
Bramborová polévka dle Bohuslava
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/689En
Nejnovější recepty
Škvarkové pagáčky
Přidáno před 7 hodinami
Meruňkové řezy s pudinkem
Přidáno 21. 6. 2025 16:02
Banánová bábovka bez cukru
Přidáno 21. 6. 2025 14:16
Chilli cukety
Přidáno 21. 6. 2025 12:00
Cizrnové kari s brokolicí a rajčátky
Přidáno 21. 6. 2025 10:12
Piškotová bublanina míchaným ovocem
Přidáno 20. 6. 2025 21:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablková buchta s tvarohem
Vladislav. před 1 hodinou
Ovocné tvarohové knedlíky
Jamca před 1 hodinou
Borůvkový máslový koláč
MisaVysa před 1 hodinou
Babiččiny blbouny
Dejnaj před 1 hodinou
Jahodová zmrzlina
sidonie před 2 hodinami
Pikantní kuřecí křídla
vakl1 před 2 hodinami
Hrnková buchta
Fatima2 před 2 hodinami
Butter chicken podle Pavla Berkyho
Suzy8 před 3 hodinami
Rybízová piškotová buchta
bobina.c před 3 hodinami
Segedínský guláš v papiňáku
radbastim před 4 hodinami
Suroviny:
máslo,
mrkev,
celer řapíkatý,
celer,
petržel,
brambory,
vývar vepřový,
houby čerstvé,
sůl,
pepř mletý,
tymián,
majoránka,
koření houbová variace,
kmín drcený,
koření oregáno,
pažitka,
česnek
Komentáře (2)