Bramborová kuřecí polévka

Suroviny

kuřecí maso na polévku (skelet, křídla ... jak je kdo zvyklý)
1 mrkev (velká)
3 brambory (větší)
2 stroužky česneku
máslová jíška
zelené bylinky (petržel, libeček, pažitka)

Postup přípravy receptu

  1. Maso, celou očištěnou mrkev a oloupané brambory vcelku vložíme do hrnce, osolíme a pozvolna vaříme do změknutí masa.

  2. Maso i zeleninu vyjmeme, nakrájíme a vložíme zpět. Přidáme rozmačkaný nebo utřený česnek a zahustíme jíškou a provaříme.

  3. Odstavíme a vmícháme posekané bylinky.

Poznámka od kuchařky

Do této polévky se nedává celer ani kořenová petržel.

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Komentáře k receptu Bramborová kuřecí polévka

Tématické fráze: polévky recepty kuřecí polévka kureci polevka s bramborem bramborová polévka kuřecí polévka recept bramborova polevka recept bílá drůbeží polévka recepty polévky polévka bramboračka kureci polevka s brambory recept na kureci polevku kuře recepty recepty na polévky bramboračka polévka polévky z kuřecího masa kureci polevka s jiskou polévka z kuřecich skeletů recept na bramborovou na polévku recept polevka bramborem polevka recept