Prsa z divoké kachny sous-vide
Zvěřina neodmyslitelně patří k podzimu. Má specifickou chuť i texturu, proto jí vyhovuje i intenzivní voňavé koření. Prsa divoké kachny jsou v úpravě sous-vide opravdová lahůdka. Máte-li možnost, vyzkoušejte.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 455 kJ / 587 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,71 g |
Tuky | 15,32 g |
Vláknina | 16,90 g |
Cholesterol | 41 mg |
Sodík | 24 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 90,03 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 9. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Prsa z divoké kachny sous-vide
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYz0p
Moje poznámka
Prsa z divoké kachny sous-vide
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYz0p
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 14 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 14 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 14 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 14 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 14 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kedlubnové zelí
Merylas před 8 minutami
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 51 minutami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 16 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 16 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 18 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 20 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 20 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 20 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 21 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 21 hodinami
Suroviny:
kachna,
koření hřebíček,
pepř mletý,
sůl,
jalovec,
tymián,
máslo,
slanina anglická,
lusky fazolové,
rýže,
zelenina
Komentáře (8)