Kuřecí maso na způsob tikka masala
Indická kuchyně je výrazná, plná barev, vůní, chutí a zajímavého koření. Intenzivní chutě naleznete i v této rajčatové omáčce podávané s restovanými kousky marinovaného kuřete. Chutná skvěle s rýží a indickým chlebem naan.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 207 kJ / 1 484 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 169,64 g |
Tuky | 36,88 g |
Vláknina | 47,98 g |
Cholesterol | 381 mg |
Sodík | 1,41 g |
Sůl | 3,34 g |
Sacharidy | 110,89 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 8. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí maso na způsob tikka masala
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1w9pj
Moje poznámka
Kuřecí maso na způsob tikka masala
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1w9pj
Nejnovější recepty
Kuřecí karí
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno před 10 hodinami
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 19 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno 15. 9. 2025 10:13:03
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno 15. 9. 2025 08:44:53
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno 15. 9. 2025 08:31:48
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečné koláče
macchinhtri030 před 1 hodinou
Treska na másle
Houmicek před 2 hodinami
"Gulášovka"z cukety
Jaruskaa před 3 hodinami
Polévka z červené čočky se slaninou a hruškou
kokronilla před 5 hodinami
Pečená rajčatová směs
Marfyk před 7 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 19 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 20 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 20 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 20 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 21 hodinami
Suroviny:
prsa kuřecí,
koření garam masala,
sůl,
jogurt řecký,
cibule,
česnek,
koření garam masala,
paprika sušená sladká,
chilli,
rajče celé loupané,
sýr,
máslo,
šťáva limetková
Komentáře (6)