Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 453 kJ / 825 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,32 g |
Tuky | 57,22 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 366 mg |
Sodík | 33 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 56,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Námořnická omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PZn
Moje poznámka
Námořnická omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PZn
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 7 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 8 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 8 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 8 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 8 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Suumaa před 6 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Martina5672 před 7 hodinami
Dort z palačinek
Martina5672 před 7 hodinami
Řezy raffaelo
Martina5672 před 7 hodinami
Tažený štrúdl
Lenuus před 7 hodinami
Jablkový perník
collins před 9 hodinami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 10 hodinami
Vepřový pörkölt s nokedli
caprioli před 12 hodinami
Zeleninová polévka s fazolemi a špenátem
Kajkajak před 13 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
karfil@post.cz před 13 hodinami
Tématické fráze:
vepřové maso po námořnicku,
námořnicke maso,
námořnické špagety,
námořnická roštěná,
maso po námořnicku,
omáčka ke karbanátkům,
námořnická pomazánka,
vepřové po namornicku,
špagety po námořnicku,
námořnické žebírko,
námořnická omáčka na špagety,
recepty 190,
recept na námořnickou omáčku,
symboly na receptu,
roštěná po námořnicku,
recepty námořnicke maso,
recept vepřové mso a žampiony,
recept vepřové žebírko po námořnicku,
j.h.q. omáčka k masu,
tetování s omáčkou
Suroviny:
žampióny,
mouka hladká,
máslo,
cibule,
žloutek,
kmín celý,
sůl
Komentáře (3)